https://www.bouw-smeedwerken-mathias.com/smeedwerk?lightbox=dataItem-ii6c3htw d3fe65f8ad8b4639be063e9f1ace8fd9 Uniek logo in Smederij van Mathias,ambachtelijk smeedwerk
  • Mathias Huyghe

Nieuw "gesmeed" logo voor Restaurant Lettenburg (Diksmuide)


De eerste gesmede naam "Lettenburg" in smeedwerk is een feit. De L weegt ongeveer 50 kg, alles werd met de hand gesmeed. De stier is een combinatie van smeden en insnijden met de plasmabrander. Hierdoor creëren we een waar toverspel met licht en schaduwvlakken op de stukken.

Ultieme uitdaging in wording. Gesmede letters word het nieuwe uitgangsbord van restaurant Lettenburg.

Het voordeel is dat de gemetselde muur uitkomt achter het smeedwerk. Ook straalt het pure klasse uit.

Deze foto werd eind op 21 september genomen

#smeedwerk #uniekecreatie #RestaurantLettenburglogo #Gesmedeletters #stierinsmeedwerk #Lettersinsmeedwerk #SmeedwerkinDiksmuide #ambachtelijkesmederij #smeedwerkenmathias #Smeedwerk #ambachtelijksmeden #smeedambacht #balustrade #hekwerk #tuinhekinsmeedwerk #Nieuwpoort #gesmeedhekken #klinknagel #smedersgilde #renovatiebouw #restauratiebouw #bouw #metselwerk #verbouwen #verbouwingen #scharniereninsmeedijzer #smidse #smidsvuur #echtesmid #westvlaanderen #smedeninvlaanderen #blaksmith #feron #feronnerie #artisanal #artisanaal

Smeedwerken Mathias Huyghe