https://www.bouw-smeedwerken-mathias.com/smeedwerk?lightbox=dataItem-ii6c3htw d3fe65f8ad8b4639be063e9f1ace8fd9 smeedwerken Mathias

27 Oct 2019

Smeedwerken

Tuinpoortje in ambachtelijk smeedwerk in uniek ontwerp met vlindermotief en bloemen.

27 Oct 2019

Vanaf 10.30 tot 18.00u doe ik mijn atelier open (Diksmuidse -weg 14    

8620 Nieuwpoort )

21 Jan 2019

Onlangs heb ik deze kasten gemaakt. Een combinatie van laswerk en hout maakt zeer sterke maar dunne legplanken, een origineel idee van het huis van smeedwerken Mathias

Het geheel kan nu gekleurd worden naar wens.

6 Dec 2018

Wanneer het in de zomer te warm word, kan een luifel in smeedwerk die over groeit met blauwe regen voor wat afkoeling zorgen. Alles word hier vakkundig uitgehamerd op het aambeeld. En krullen zijn origineel gemaakt.

5 Aug 2018

Voor de Brasserie Porte-Mangé in Schelderode (Merelbeke) hebben we een unieke tafelhanger gesmeed om zowel de koelemmer voor de champagne als de aperitiefhapjes bij te serveren. Ideaal voor ieder Restaurant.

16 Jul 2018

31 mei was de voetoperatie een feit. Na een hielbreuk kon ik mijn werk niet naar eigen believen goed uitvoeren. Na de operatie moet ik 6 weken in de plaaster en dan nog eens 4 weken in een brace. Zolang kan ik echter niets doen vertelden ze me. Maar voor alles is een oplossing en daarom dus een kniekruk om toch wat verder te kunnen werken.

22 May 2018

Smeedwerken

Tussen de gewrichten en het gewelf komt een laag met speciaal beton en roestvaste wapening.

Om de stabiliteit te garanderen maken we een constructie op maat die zo veel mogelijk het gewelf in rotspartijen volgt. En aldus draagt.

Wij doen de draagkrachtige constructie, De Firma Profiel doet de restauratie en consolidatie van de grot.

22 Apr 2018

In Hoevehotel Klein-Noordhof zijn we bezig met een groot stuk beton plaat die versleten was aan het verbouwen tot een nieuw stuk in betonklinkers.

Om het geheel te laten passen hebben de betonklinkers dezelfde kleur als de kasseistenen. 

 Uitbreken van oude beton en uitkisten was wel eventjes een risico. men weet nooit als er oude bommen in de grond zitten van de eerste wereldoorlog.

Want ook het Klein-Noordhof werd vroeger (WO 1) gebombardeerd.

8 Mar 2018

EXPO Kast Te koop.

5 Mar 2018

Smeedwerken

Alle letters zijn op ambachtelijke wijze gemaakt in smeedwerk. Zo ontstaat er een echt diepte spel met licht en schaduwvlakken. Dat maakt het geheel levendig.

Please reload

Dit zijn de projecten waarmee we nu bezig zijn.

Smeedwerken Mathias Huyghe